EVAS RUM

Söndag

Vilket härligt ljus det har varit ute idag. Här kommer en skön vinterbild från tidigare idag från en uteplats nära mig.
image450
Det blåste lite så de -11ºC som tempmätaren visade var i själva verket många fler i blåsten.

Vi knåpar på med terrariet men behöver mycket mera frigolit och lim än vad vi först trott. De små sötnosarna kommer att tro att de kommit ut i det fria när de får flytta till nyhuset. Bilder kommer imorgon på hur arbetet fortskrider.

Kommentarer
Postat av: S-A

Fin bild!!

Kan meddela att det INTE ser ut så hemma hos oss i skåne.

2008-01-27 @ 22:25:42
URL: http://epatraktor.blogg.se
Postat av: Anonym

Detsamma här i Halmstad. Jag brukar berätta för dem här hemma hur vackert det är i Luleå. snön är så ren och fin där uppe. När vi får snö här nere är den mest brun och slaskig. Denna vintern har vi inte sett någon snö mer än i skyn sedan smälter den när den kommer till marken. // Carina i Halmstad

2008-01-30 @ 23:03:49
Postat av: Eva

Lillebror S-A: Man kan inte få allt. Du visste vad du hade och ändå lämnade du oss *snyft*. Skämt och sido, ni brukar ju ha snöstorm lite då och då för att pigga upp tillvaron mellan slasken:) Ha de!

Hej Carina! Trist med snön, här har tydligen vintern äntligen kommit. Snön är kvar och det håller sig kring 0-14 minusgrader. Bara det nu fortsätter så. Hur går det med skrivandet?

Ha det gott!
Eva

2008-01-31 @ 08:26:49
URL: http://evasrum.blogg.se
Postat av: Carina i Halmstad

Min lyckodag idag. Synpos lämnad och godkänd och VG i egenvården idag....pust va skönt!! Nu har jag en
liten söt omtenta om författningar kvar....suck. Såg att du skulle köpa progressiva glasögon. Jag vet inte vilken erfarenhet du har av glsögon men jag gjorde misstaget att skaffa progressiva lagom till jag skulle vara på Apoteket i tre dagar. När jag skulle hämta mediciner åt kunder i de översta lådorna så såg jag nada. Då var jag tvungen att lyfta glasögonen så att ögonen nådde det där lilla synfältet längst ner....fattar du vad jag menar...svårt att förklara liksom. Ja iallafall så var det inget bra. Tillbaka till rapporten. Jag har inte gjort nåt på rapporten. Jag har bara läst, funderat och lekt med excel-filerna lite. Nu ska jag gå och sussa. Godnatt från Carina i Halmstad

2008-01-31 @ 22:11:48
Postat av: Eva

Carina: Det är alltid trevligt när tentorna är färdiga och godkända, grattis till vg.
Själv har jag ännu inte fått någon excel-fil att leka med än så jag har filat på rapporten. Men det är svårt när jag inte riktigt vet vad filen innehåller. Det blir många luckor som jag får fylla i när jag väl får filen. Introduktionen var mycket svårare att skriva än jag trott och är inte färdig med den än heller. Tur att det är några veckor kvar än.
Ha det gott och en trevlig helg!
Eva

2008-02-01 @ 08:46:09
URL: http://evasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: