EVAS RUM

Blommor & stjärntecken

Hittade den här på Växtrikets hemsida.image270image269

BLOMMORNA I STJÄRNTECKEN


Väduren
21/3 - 20/4   Viol
 

Tvillingarna 22/5 - 21/6   Luktört


Lejonet
24/7 - 23/8 Ros


Vågen
24/9 - 23/10 Iris


Skytten
23/11 -21/12  Hyacint
 image268

Vattumannen 21/1 - 19/2   Nejlika
 

Oxen 21/4 - 21/5   Liljekonvalj
 

Kräftan 22/6 - 23/7   Margerit


Jungfru
24/8 - 23/9   Lilja


Skorpionen
24/10 - 22/11  Krysantemum


Stenbocken
22/12 - 20/1   Tulpan


Fiskarna
20/2 - 20/3 Vallmo   Foton:odla.nu


Söndag

Vilken studievecka. Har haft 2 tentor i torsdags, en muntlig som gick bra och en skriftlig som kändes bra. Vi har även haft ett grupparbete och en inlämningsuppgift.  Nu hinner jag pusta ut idag för att börja med receptföreskrifter imorgon. Det är lagar och regler som ska in med hjälp av korvstoppningsmetoden. Jag ser redan fram emot det:/

Bouppteckningen kom i torsdags och hade tänkt göra bort alla bankbestyr i fredags men se det gick inte för jag kunde inte hitta dom små fullmaktslapparna från systeryster och lillebror. Jag har gått igenom alla papper, skåp och lådor och kan inte för mitt liv förstå vart dom har tagit vägen. Nå det var bara krypa till  korset och be dom fixa nya, suck.

Var igår kväll med systeryster och tände ett ljus på mammas och pappas grav. Gravstenen hade också kommit tillbaka från Piteå Älvdals stenhuggeri och var så fin med tillägget av mammas namnteckning. Medan vi stod där upptäckte jag ett vackert norrsken på himlen.

image267

Måndag

Då var det nya friska tag som gäller. Har suttit ett tag och jobbar med "Traumatiska kriser" och behövde en liten paus.
Ska fortsätta med att kritiskt-studera-artiklar efter det här inlägget.

Har fått svar från läraren om mina åsikter om hennes kommentarer på tentan i fredags och hon anser fortfarande att jag inte ska ha full poäng och nu ids jag inte tjafsa mera jag har ju klarat tentan, so what.
Hade det varit för några år sedan hade jag gått upp i limningen eftersom jag anser att jag har rätt. Men jag har lärt mig att välja mina strider och det här är inte en som är värd det jobb det kräver.

Att kunna skaka av sig obehaget och gå vidare är något man lever längre på än att jämt gå och älta det. Även om det vore fint om den andra parten kunde se det eminenta i ens tyckande och tänkande. Men det är som sagt inget att slita sitt hår för.
image266