EVAS RUM

Skärpning Eva!

Nu när påsken är slut måste jag skärpa till mig med läsningen. Det har inte blivit så mycket under helgdagarna. Vi har åter fått en massa kundfall med symtombeskrivningar som vi ska kunna diskutera om på seminarier. Det är ett trettiotal fall inom kardiologi, psykiatri, gynekologi/urologi, diabetes och neurologi. Vi ska vara klara till vecka 17 då vi har en ny innevecka. Tanken är att vi ska komma fram till en diagnos och föreslå behandlingar, alternativa behandlingar, förebyggande behandlingar samt läkemedelsterapi.
Nä det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.

Balkongförbättrare

Potterybarn har alltid något som tilltalar mig och den här fiffiga hängande blomlådan gör att det inte går åt en massa utrymme av balkongen till blomlådan som annars måste hängas på insidan av balkongen.
image163

En gungstol på balkongen är väl hur rätt som helst och i den här storleken ryms den på den minsta balkongen.
image162
Foton:  Potterybarn.com    

Nya balkongstolar

Har varit till Rusta tidigare idag och fyndat ett par stolar till balkongen. Jag har sneglat på dessa en gång tidigare men då var dom slut överallt men idag fick jag tag i ett par. Man kan ställa in ryggstödet i 7 positioner och stolarna är så bekväma. Dom är gjorda i aluminium och väderbeständig textil och väger knappt något alls.
Äldsta plutten poserar. Det går att fälla ner ryggstödet ytterligare lite till. Priset undrar ni kanske, jo 399:-/st. Eftersom mammas födelsedag närmar sig med stormsteg så beslöt vi oss, syster och bror och jag, för att köpa ett par till henne också.

stolvilolagestol uppr?tt