EVAS RUM

Slö onsdag

Idag har jag inte gjort någonting betungande. Har gjort lite kompletteringar till den sista inlämningsuppgiften, varit till min moster och hämtat garnerna hon köpt i Finland, lämnat ett par lovikkavantar jag stickat och i övrigt bara varit.

Moster undrade om hon kunde få följa med systeryster och mig till Haparanda och IKEA imorgon och visst får hon det.
Vi ska och inhandla lite julgrejer innan de tar slut. Det blir debut för mig på IKEA i Happis.
Hoppas det inte blir som moster hade hört av en bekant, snöstorm inatt. För då stannar jag nog hemma.
Det ska bli kul att se Happis för det är flertalet år sedan jag varit där senast, måste vara minst 6-7 år sedan.
Mycket lär ha förändrats. Känns konstigt att tänka att jag bott där, inte bara bott jag är ju för tusan född och uppvuxen där.  

En härlig bild på Haparandas gamla träkyrka som tyvärr brann ner 1963.
image310

Äntligen över

Då har jag gjort tentan. Receptdelen var inga problem, men på författningsdelen vet jag inte om jag har skrivit tillräckligt på varje fråga. Det vet man aldrig förrän man får veta resultatet när det gäller saker som ska tolkas. Men det kändes i alla fall bra. 80% ska klaras på vardera  del.

När jag kom hem såg jag på Dexter som jag spelade in igår, och den var lika bra som vanligt.

Jag brukar alltid bli helt slut efter en tenta så också den här gången. Skulle behöva lägga mig en stund och vila. Har ännu en inlämning i beteendevetenskap som ska vara inne senast 6:e november. Sedan är jag färdig med dessa två kurser, om jag inte råkar få backning förstås.

Annars är det bara att börja se fram emot att ha kurs i egenvård och veterinärfarmaci. Det är dom två sista riktiga kurser med tentor sedan är det bara uppsatsen och praktiken kvar. Det känns konstigt att det här ska ta slut, skolan menar jag.
image309

Fullt på HK

Nu börjar det vara fullt på huvudkontoret. Har tryckt in så mycket det bara gått och hoppas att jag kan plocka fram det imorgon när jag behöver det.
image308

Blir inge' Dexter för mig ikväll utan ska natta kudden i tid så jag är pigg och nyter imorgon bitti. Men jag spelar in det så ser jag det imorgon efter uträttat förvärv.