EVAS RUM

Besviken

Usch vad besviken jag är. Öppnaspisen vi köpte visade sig vara full i fel, bucklig, repig, saknade skruvar, fel passform mellan de olika delarna mm.
Dessutom så har den tydligen varit ute till en kund i Finland och blivit returnerad allt enligt den finska texten på kartongen. Det gör mig nästan sur. Vad trodde Ellos att vi skulle acceptera alla fel, eller?
Nä det är bara att skicka tillbaka skräpet.
Har kollat upp och K-rauta här i Luleå säljer öppnaspisar så nästa får bli därifrån i stället.


Senaste veckan

Här lunkar dagarna på utan att man behöver anstränga sig alltför mycket. Äldsta sonen har börjat på komvux för att läsa in så han får ett komplett gymnasiebetyg och det är anpassat för vidare studier till polis.
Själv har jag från att ha jobbat så gott om heltid sedan juni förra året ingen aning om jag överhuvudtaget får några timmar alls från och med måndag. Men den som lever får se och i annat fall får jag hitta på något annat.

Var tvungen att besöka min underbara OMT-sjukgymnast i tisdags då jag fått upphakningar i bröstryggen som jag inte fick bort själv. 5 minuter med Gilla och det var fixat. Bad henne rita ihop ett träningsprogram för bröstrygg, skuldror och knän som jag ska få på torsdag nästa vecka. Känner att det är dags att få till det så att jag inte blir begränsad pga svaga muskler.
Har även fått min äldsta son att gilla idén så han följer med mig och tränar. Vi hade tänkt oss Nautilus då både gym, gruppträning och bad ingår i månadsavgiften. Det kommer att bli så bra så.


Sugen på ett fårskinn?

Då ska du gå in hos Simplicity och tävla om ett, det har jag gjort:) Klicka på bilden för att komma till henne.