EVAS RUM

LOTR

Jag är stor beundrare av Tolkien och gillar skarpt hela Sagan om ringen trilogin, så vad passar bättre än att jag även skaffa mig ett alv- och hobbitnamn
Mitt alvnamn är Gilraen Lissësúl. Lite svårt att uttala men det blir mer exotiskt på det viset:) 
Och mitt hobbitnamn är Pansy Underhill of Frogmorton. Låter stabilt och jordnära, eller hur?

Prova du också.

image508

Dubbelkalajs

Är precis på väg till systeryster på kalas. Äldsta blir 17 år och näst yngst blir 8 år.
Det är så svårt att hitta på någpt åt dessa herrar så det blir pengar, men som jag sagt tidigare så är det så tråkigt att ge pengar i ett kuvert så det blir dessa varianter den här gången.
Till 17-åringen
image506
Äldst får en förklädd engelsk-svensk ordbok med pengar instoppat under ord kopplat till pengar som tex. fortune, coin osv. och en liten påse med godis.
8-åringen får
image507
En batman tavla med en illusion av att det är spiderman utklädd till batman. Han är fötjust i spiderman men jag hade ingen spiderman bild att tillgå så det fick bli den här varianten. Pengar under glaset och en godisram. Hoppas det här funkar.

GRATTIS!

Idag gratulerar jag min syster och foto-Linda som fått Kurirens Stig Enbom-pris för deras jobb med bilagan Hemmavid i Kuriren som tyvärr inte längre finns sedan årsskiftet.
Det var verkligen på tiden att de blev uppmärksammade för deras inspirerande texter och bilder från olika hem här i Norrbotten. Hemmavid finns fortfarande kvar som sidor inne i tidningen varannan vecka och på Kurirens webb-tv såklart. Mamma och pappa hade varit så stolta över sin vältaliga dotter.


www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws