EVAS RUM

Gott nytt år!


fyrverkeri
 
Foto:pdfoto

Bild på dimma

Här är en inte helt lyckad bild på min färdiga Dimma. Hur jag än försökte ta för att få med hela blev det inte bra, så ni får tro mig när jag säger att den är drygt 150 cm. Det gick åt exakt ett nystan av Rowans Kid Silk Haze. Jag har inte hunnit blocka den än som ni ser. Mjuk och gosig är den och väger 25 gr:) 

Dimma
dimma

Dimma

Hittade min halvfärdiga Dimma i förrgår som jag helt glömt bort och har precis stickat klart den. Försökte ta ett foto men det är för sent så ljuset är inget att hurra för, bild kommer imorgon. Här finns mönstret till den.

Har plockat bland garnerna för att få ihop dom 12 påsarna till min årskalender. Det går fint att få ihop garner men det går trögt med att hitta roliga mönster trots den mängd mönster som cirkulerar på nätet. Det kanske är det som är problemet, det finns för många att välja bland. Om någon har tips så kläm fram med det. Alla förslag tas tacksamt emot. Det går bra att maila till mrs.evamaria@gmail.com. Jag har bla flera härvor bomullsgarn som räcker till en damtröja. 

Nä, nu måste jag gå och lägga mig för att orka göra allt jag tänkt imorgon. 
Natti, natti sov så gotti.