EVAS RUM

Dom

Då har jag fått min syn dom. Jag behöver progressiva läsglasögon. Har perfekt syn på långt håll men på nära håll behöver jag glasögon.
Kollade vad dessa skulle kosta hos synsam och jag får dem för det facila priset av 3385:- om jag tar den billigaste bågen de har. Det var svettigt dyrt.

Favoptic.se får jag dessa glasögon med bågar, glas och antireflexbehandling  för mellan 1045 -1105 kr beroende på vilken båge jag väljer.
Jag har beställt hem dem så jag får prova.

image470image469image468
image467

Glasögon!?

Alldeles snart ska jag iväg på synkontroll hos optikern. Har tänkt göra det en långre tid och när jag i måndags såg att Synsam hade jubileum den här veckan och endast tar 40:- för en synkontroll så passade jag på att beställa en tid.
Har märkt att jag måste hålla allt så mycket längre bort än tidigare för att kunna läsa.
Få se om jag kanske gör som brorsans sambo, om jag behöver glasögon, och beställer via nätet glasögon, det blev så så mycket billigare än att köpa via optikern. Omkring 395:- för kompletta glasögon (annat pris för progressiva) inkl. frakt. Du kan tom ångra dig inom 14 dagar från det att du tagit emot de färdiga glasögonen.
Kanske någon av dessa rosa skapelser vore något för mig:)
image464image465image466


Klocka och choklad

Idag kom både väggklockan jag beställt till köket och Årechokladen.
image462

Äntligen slipper vi bli irriterade när vi slänger upp blicken för att kolla vad klockan är, för nu sitter det en ny klocka ovanför köksdörren.
image463