Gott, gott i gott gott!!
Mums
4,5 dl Strösocker
75 gr Florsocker (drygt 1 dl)
1 st äggvita
3 dl vatten
1,5 msk gelatinpulver
5 dl kokosflingor
2 msk kakao
Lös gelatinpulvret i vattnet.

75 gr Florsocker (drygt 1 dl)
1 st äggvita
3 dl vatten
1,5 msk gelatinpulver
5 dl kokosflingor
2 msk kakao
Lös gelatinpulvret i vattnet.
Blanda alla ingredienserna, utom kokos och kakao som är till strösslet, i en skål.
Vispa med elvisp ca 15 min.
Häll lite av strösslet i botten på en långpanna (20 x 30 cm ).
Fördela smeten i långpannan och häll lite strössel över.
Låt massan stå i kylen tills den stelnat. Tar några timmar.
Skär den i bitar.
Doppa snittytorna i resten av strösslet.
Mums mums

Kommentarer