EVAS RUM

Att blogga eller inte blogga?

Så här i elfte timmen kom jag underfund med att jag faktiskt har en blogg, även om det inte har verkat så de senaste månaderna. Tiden går ju som bekant så fort nu för tiden.
Men det är inget att grubbla över utan fortsätta som om inget hade hänt, eller?

Idag var jag tillsammans med Eva och dotra hennes och såg på lucior i mängder och massor, nåå,  åtminstone tre varav en var norrbottens egen lucia. Vi var till Kulturens hus och såg och hörde på en luciakonsert. Mycket trevligt och stämningsfullt.

När man inte har småbarn längre blir det inte lika naturligt att fira lucia som när man satt på för små stolar på dagis och såg sina småkottar sjunga lucia och julsånger och avsluta med att äta risgröt och skinkmacka.

Jag kommer ännu ihåg hur jag och mina klasskamrater i låg och mellanstadiet tränade olika pjäser, både egen författade som befintliga, gjorde julpynt och riktigt frossade i allt som tillhörde julen. Och allt detta framfördes sedan strax innan jullovet inför resten av skolan och föräldrarna. Det här var något som jag såg fram emot varje år för det var så roligt med alla förberedelser och förväntan som byggdes upp inför julen.

Numera pysslar jag så gott jag hinner inför julen, har bla gjort färdigt årets julkort som nu bara ska skickas oxå. Hade tänkt visa hur korten blev men batterierna i kameran hade laddat ut så det får bli i nästa inlägg.
Nu ska jag gå och natta kudden för klockan har hunnit bli alldeles för mycket, natti natti!


Kommentarer
Postat av: S-AJa det var på tiden du satte igång med bloggandet igen, så man får reda på vad ni har för er där uppe. :)2008-12-16 @ 20:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: