EVAS RUM

Ekorrhjulet

Ja, det snurrar på och ena veckan har man inget jobb och andra så har man dubbelt upp.
Jobbar för närvarande på Luleås nyaste, 1,5 år gamla, apotek som har öppet alla veckans dagar.
Har jobbat sedan onsdag och har nu bara lördag och söndag kvar. Typiskt nog så blev jag dunderförkyld på onsdagkväll. Feber, huvudvärk, täppt i näsan ena minuten och rinnigt i nästa och som grädden på moset börjar blöda näsblod så fort jag försöker snyta mig.
Eftersom maken börjat jobba igen efter sin sjukskrivning och vi endast har en bil efter att min ögonsten lagt av så blir det till att ta bussen. Det är ju inte så att bussen går när jag vill utan det blir till att anpassa mig efter den. Det resulterar i att jag måste åka med bussen som går 8:30 och är efter ett byte framme på Storheden där Apoteket ligger kl 9:10 när jag börjar kl 10.
Nåväl sånt är livet.

Från det ena till det andra så har jag beställt en massa pysselattiraljer från Panduros reakatalog, jädrar i anamma vad det ska pysslas nu i vår. Jag beställde en hel del till scrapping men även en del saker för smyckestillverkning, det ska bli skojigt.

Raskt vidare. Eftersom det har minskat så markant med arbetet för mig så har jag sökt andra jobb bla som arbetsförmedlare och har faktiskt blivit kallad till ett rekryteringsseminarium den 16/3. Får se hur det är.
 
Nu måste jag snart gå och lägga mig ska bara se Lets dance och Samantha innan jag stänger de ljusblå (egentligen ett grönt och ett brunt om vi ska vara exakta).