EVAS RUM

Det var ju inte igår direkt!

Nej det var det inte. Vaddå undrar ni, som jag uppdaterade bloggen såklart.
Herregud vad tiden har gått fort. Under praktiktiden hann jag knappt hem förrän jag skulle tillbaka till apoteket i Sunderbyn.
Det var en rolig, hektisk och lärorik tid. Men att jobbet innefattade så många olika uppgifter hade jag inte riktigt koll på från början, men det har jag nu.

Helt plötsligt ramlar det på en att det är midsommarafton imorgon, när tusan hann det bli det?
Och inte har det varit någon värme att skryta med heller. Hur ska det bli med badandet om inte det snart blir varmt? Inte för att det brukar stoppa mig att det är lite svalt i vattnet men ändå. Det är roligt om någon annan också vill gå i så man slipper guppa ensam uti det stora blå.

Raskt över till något annat. Det märks att jag inte är hemma lika mycket som tidigare. Det ser ut som om en mindre orkan dragit fram genom lägenheten. Visst har maken, som för övrigt har semester tom 24 augusti, diskat och tvättat men av någon outgrundlig anledning så tror han att kläderna travar in på sina platser i garderoben av sig själv. Det måste han tro eftersom alla kläder, visserligen rena, ligger kvar i högar i hallen trots att det är 2 dagar sedan han hade tvättstuga.
Likaså förundras han av att det inte finns några rena glas i skåpet. Märkligt.
Jag har varit alldeles för slut för att orka bry mig om sådana petitesser den senaste tiden utan har nöjt mig med att laga   maten när jag kommit hem, slappat i soffan en stund innan John Blund hälsat på.
Ett litet välplacerat samtal från mig varje morgonen när jag kommit till jobbet om att disken kanske borde göras innan jag kommer hem om jag ska kunna laga någon mat har kirrat diskproblemet.

Imorgon ska vi i vilket fall som helst till systeryster och grilla och äta gott. Har införskaffat kycklingfilér, sallad, jordgubbar, läsk, vin, färsk potatis m m för det tillfället. Ska bli riktigt kul att få umgås och äta gott. Kompis Eva med dotter kommer också att närvara så det blir extra kul då jag varken haft ork eller kraft att umgås med någon de senaste månaderna. 

Trevlig midommar till er alla!